Microsoft Gold Partner

Hands on is Managed Microsoft Gold Partner

Om je te helpen met de beste oplossing werkt Microsoft samen met partners in een hecht, betrokken en uitgebreid partnernetwerk. Het lidmaatschap van dit netwerk kent strenge toelatingseisen op het gebied van ICT-kennis, -competenties, -ervaring en klanttevredenheid. Hands on voldoet sinds 2000 ieder jaar weer aan deze eisen en heeft jarenlang de titel Gold partner gedragen. In 2010 hebben we de hoogste haalbare partnerstatus bereikt met de kwalificatie: Managed Gold partner.

Microsoft Gold Partner

Hands on heeft toegang tot Microsoft Partner Netwerk

Als één van de 40 Managed Microsoft Partners in Nederland, heeft Hands on rechtstreeks toegang tot de excellente Microsoft Product Support Services en een wereldwijd team van Microsoft experts. Hierdoor kun jij, als klant, profiteren van de wereldwijde en onuitputtelijke expertise van Microsoft.

Samenwerken met een Managed Microsoft Gold Partner betekent garantie op het gebied van technologische expertise, innovatie, professionaliteit, kennis en kennisdeling. Omdat Microsoft haar producten uitsluitend via partners levert vormt Hands on als Microsoft Partner een onmisbare schakel tussen Microsoft en de klanten van Microsoft software. De kwaliteit van software producten is zeer afhankelijk van de wijze waarop het geïmplementeerd en beheerd wordt. Onze uitgebreide competentielijst toont dat wij voldoen aan de vereiste specialismen en technische kennis. Elk jaar worden wij door een externe partij opnieuw getoetst waarbij klanttevredenheid centraal staat.