Hands on Group

In 1996 startte ICT-ondernemer René van Klaveren met Hands on. Intussen is de Hands on Group, met daarin ook Compello en ITSN uitgegroeid tot een groep ICT-dienstverleners met een duidelijke focus op Microsoft én resultaat voor onze klanten. De groep telt ruim 125 professionals met allemaal hun eigen expertise op ICT-gebied. Samen bedienen we een breed scala aan opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches zoals Zorg, Industrie, Wonen, Retail, Zakelijke dienstverlening en Onderwijs. 

Hands on Group

De Hands on Group heeft een landelijke dekking met kantoren in Venlo, Weesp en Zwolle, waardoor wij als landelijke organisatie altijd op regionaal niveau kunnen schakelen. De samenwerking van de drie bedrijven in de Hands on Group verzekert opdrachtgevers van snelle ondersteuning op locatie en geeft hen toegang tot een breed kennisnetwerk van ICT-specialisten die organisaties én mensen helpen om productiever, efficiënter en slimmer te werken. 

Met Hands on, Compello en ITSN heeft de Hands on Group een breed scala aan diensten op ICT-gebied: 

  • Consultancy & advies 
  • Realisatie van uiteenlopende ICT-projecten 
  • ICT-beheer 
  • Training, workshops en on-site begeleiding van medewerkers 

Door onze krachten te bundelen kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Als klant van de Hands on Group ben je verzekerd van: landelijke dekking maar lokale ondersteuning, persoonlijk contact, een breed kennisnetwerk en klantteams die jouw organisatie, jouw mensen en jouw markt kennen. 

Naast directeur René van Klaveren is het management van de Hands on Group in handen van Eric Drossaert (directeur ITSN), William van de Rotten (directeur Hands on Information Management) en Marcel Langevoort (directeur Compello Zwolle).