Wie we zijn

IT's all about people

Welkom bij Hands on. Wij adviseren, implementeren en beheren Microsoft oplossingen, zodat jij effectiever en efficienter kan werken.
Dit doen wij alweer ruim 25 jaar, met focus op de mens en passie voor de techniek. Je treft ons kantoor op het bedrijventerrein in Weesp, onder de rook van Amsterdam. Met een team van zo'n 50 professionals bedienen wij klanten in diverse branches.

Wie we zijn

Waarom jij kiest voor Hands on

Goede IT-dienstverlening is mensenwerk

IT draait om mensen. Om tot de beste oplossing te komen, stellen wij de mens centraal. Wij hebben oprechte interesse in wat mensen beweegt en hoe zij door middel van Microsoft oplossingen, hun bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren. 

Eén vast aanspreekpunt 

Wij leggen de focus op de klant. Daarom werkt Hands on met klantenteams. Hierdoor is er altijd sprake van persoonlijk contact en kénnen wij onze klanten. De Service Manager is binnen het team het vaste aanspreekpunt, zodat overbodige vragen of lange wachttijden worden voorkomen.

Ervaring

Hands on heeft ruim 25 jaar ervaring in het implementeren en beheren van Microsoft oplossingen, met tevreden klanten in het onderwijs, de zorg en zakelijke dienstverlening. Lees meer over de ervaringen van onze klanten

Vakkundige en betrokken mensen

Onze mensen worden door klanten gezien als vakmensen -technisch en professioneel - met een grote mate van betrokkenheid. Ons team bestaat uit ruim 50 professionals, ieder met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en een uitgesproken ambitie. Zo is ons team Microsoft gecertificeerd en wordt het team regelmatig intern getraind. Lees hier hoe wij in onze mensen investeren.

Kwaliteitsgarantie

Wij zijn al sinds 2004 Microsoft Gold Partner. Samenwerken met een Microsoft Gold Partner betekent garantie op het gebied van technologische expertise en professionaliteit. Lees hier meer over ons Gold Partnership.