Onze cultuur

Work hard, play hard!

IT's all about people! En dat zie je ook terug in onze bedrijfscultuur. IT draait om mensen, en wij geloven erin dat je als Hands onner onze klanten pas goed kan helpen als je je fijn voelt op je werkplek. Daarom werken wij in kleine teams en kiezen wij voor een open en persoonlijke benadering. Hierdoor kunnen we elkaar echt goed leren kennen en ben je nooit een nummer. Onze teams hebben allemaal een eigen afdeling, en uiteraard lopen we geregeld bij elkaar naar binnen voor een praatje. Bij Hands on is het vanzelfsprekend om informatie, successen en uitdagingen met elkaar te delen.

We zoeken teamplayers, en screenen dan ook vooral op karakter. Als jij de juiste mentaliteit hebt, leren wij je de rest! Wil jij nauw samenwerken met klanten, vind je het leuk om te leren en jezelf te blijven ontwikkelen, en hou je van gezelligheid? Dan zou jij zomaar eens de persoon voor Hands on kunnen zijn, en maken we graag kennis met jou!

Onze cultuur
Onze cultuur

Informeel en ontspannen 

Bij Hands on is veel ruimte voor ontspanning. We hebben een eigen personeelsvereniging die door het jaar heen activiteiten organiseert. Elk jaar hebben we bij Hands on een kerstdiner, teamuitjes en bedrijfsuitjes, een Sinterklaasfeest, sporttournooien, een weekend weg naar Winterberg en een zomerborrel. Uiteraard hebben we elke vrijdag een vaste borrel en is iedere Hands onner welkom op onze kennissessies en tijdens het commercieel overleg (inclusief pizza!). We vinden het leuk als je er als Hands onner bij bent, maar alles is vrijblijvend. Benieuwd naar wat wij nog meer ondernemen? Bekijk onze Facebook-pagina.

Onze cultuur
Onze cultuur

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK