Onze cultuur

Work hard, play hard!

IT draait om mensen. Om tot de beste oplossing te komen, stellen wij de mens centraal. Eerst focus op de mens, dan op de techniek. Als Hands onner heb jij oprechte interesse in wat mensen beweegt en hoe zij door middel van Microsoft oplossingen, hun bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren.

Wij zijn teamplayers. Verschillende mensen zijn in onze klantenteams vertegenwoordigd en werken nauw met elkaar samen. Zij tonen niet alleen oprechte interesse in de klant, maar ook in jou als persoon. Niet zo gek dat wij kiezen voor een open en persoonlijke benadering. 

Onze cultuur

Wij willen maar al te graag weten wie jij bent, wat jou bezig houdt en waar jouw ambities liggen. Wij waarderen eigen initiatief en geven jou ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Voor vragen of ondersteuning staat de deur altijd open, bij wie dan ook. Bij Hands on is het vanzelfsprekend om informatie, successen en uitdagingen met elkaar te delen.

Work hard, play hard

Ons team, bestaande uit ruim 50 IT-professionals, staat voor het leveren van kwaliteit. Wij zijn niet voor niets Microsoft Gold Partner. Om deze status te behouden, moeten ons team ieder jaar weer aan strenge toelatingseisen voldoen. Hands onners hechten daarom veel waarde aan een heldere communicatie, strakke verslaglegging, korte lijnen en transparantie. Je voelt je verantwoordelijk voor waar je mee bezig bent: jij denkt net een stap verder en zorgt ervoor dat de werkzaamheden die bij jou liggen, secuur worden opgepakt en afgerond. 

Onze cultuur

Informeel en ontspannen 

Wij zijn echt geïnteresseerd in elkaar en maken plezier. Hierdoor zijn we in staat om te verbinden en samen tot het beste resultaat te komen. Wij geloven erin dat persoonlijke relaties ons succesvoller maken. Op de werkvloer heerst een ontspannen sfeer, waarbij er naast hard werken ook ruimte is voor gekkigheid en grappen. IT's all about people!Tijdens onze spontane vrijmibo's sluiten wij de week gezellig met elkaar af. Wanneer de temperaturen oplopen staat buiten de barbeque al klaar. Ook buiten het werk om organiseren we genoeg activiteiten: van actieve team-uitjes die soms het uiterste van je vragen, tot onze jaarlijks Winterberg-weekend. Benieuwd naar wat wij nog meer ondernemen? Bekijk onze Facebook-pagina.