Accountmanager Eddy vertelt

Eddy is Accountmanager bij het klantenteam Blauw

Accountmanager Eddy vertelt

Waarom heb je voor de verkoop van Microsoft dienstverlening gekozen?  
Microsoft is simpelweg in de meeste gevallen de beste keus! Microsoft heeft voor veel problemen een oplossing en de producten integreren goed met elkaar. We hebben de filosofie: als het met Microsoft kan dan doen we het met Microsoft!

Waarom heb je voor Hands on gekozen?
Ik heb zelf bij Hands on gesolliciteerd. Ik zag Hands on als een professioneel bedrijf en daarnaast sprak de omvang van het bedrijf me aan: Hands on is niet te groot en niet te klein. Het feit dat het bedrijf van een eigenaar is met een filosofie sprak me ook erg aan. Verder vind ik de korte lijnen hier heel fijn. We zijn met zijn allen erg toegewijd, weten wat we verkopen aan de klant en wat de meerwaarde voor de klant is.

Wat vind je het leukst aan je werk?
Met klanten meedenken over hoe we de beste ICT-omgeving voor hun business kunnen bewerkstelligen. Ik krijg veel energie van het adviseren van de klant en neem graag de rol van trusted advisor in. Verder vind ik het heel leuk om in een klantenteam te werken. Je doet het op die manier echt samen en je werkt samen naar iets toe. Met het team heb je als het ware een klein bedrijfje. Zo kun je ook een beperkte set klanten goed bedienen en je echt focussen op wat er speelt bij de klant. 

Wat zijn jouw toekomstplannen?
Ik wil zeker nog meer branchekennis krijgen en het team hier ook in meekrijgen. Binnen verschillende branches moeten we een sterkere naam opbouwen. Ik wil er verder voor zorgen dat de klant ons vaker uit zichzelf belt. Het lijkt me heel gaaf om het punt bereiken waarop Hands on als beste partner in ICT-zaken wordt genoemd in de onderwijswereld.

Waar wil je je nog graag in ontwikkelen?  
Ik wil graag mijn klanten en team uitbouwen. Verder wil ik beter worden in wat ik doe en meer interessante deals scoren. Mijn ambitie ligt in het voorop blijven lopen in de ontwikkelingen en mijn klanten de best mogelijke dienstverlening blijven bieden.

Waar kunnen jouw collega’s jou voor wakker maken ’s nachts?
Ik hou heel erg van skiën! We hebben een jaarlijks uitje naar Winterberg en dan ga ik altijd de piste op. Ook hou ik heel erg van zeilen in mijn eigen boot.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK