We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

IT's all about people!

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Binnenkort gaat deze website volledig over naar www.werkenbijhandson.nl. Hier vind je op dit moment alle vacatures, onze bedrijfscultuur en arbeidsvoorwaarden. Op deze pagina zijn slechts een beperkt aantal vacatures zichtbaar. 

Daarom werk jij bij ons

Hands on komt altijd graag in contact met IT'ers die zich graag willen ontwikkelen en zich thuisvoelen in een informele organisatie met korte lijnen. 

Bekijk rustig eens de pagina met vacatures en de pagina over onze cultuur. Spreekt het je aan? Dan komen we graag in contact met jou. Direct een cv en motivatie opsturen is niet nodig. Juliëtte, onze recruiter, is maandag t/m donderdag te bereiken voor een telefonische kennismaking. Zij hoort graag meer over jouw werkverleden, toekomstplannen en wensen voor een nieuwe werkgever. Het vervolg is een gesprek op kantoor in Weesp, zodat we elkaar echt goed kunnen leren kennen! 

Wat betekent IT's all about people bij Hands on en dus voor jou? We vertellen je er hieronder graag meer over! 

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Ruimte voor jouw ambitie en initiatief

Bij ons krijg jij alle ruimte voor ambitie. Wil je doorgroeien? Opleidingen volgen? Beter worden in jouw vak? Dat vinden wij erg positief. Wij bieden jou vakinhoudelijke trainingen, mogelijkheden tot het behalen van certificeringen en begeleiding bij het uitstippelen van jouw carrière. Werkgever en werknemer zijn er bij Hands on voor elkaar. Lees meer over onze opleidingsmogelijkheden.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Samen kennis delen

Bij Hands on kom je te werken in een hecht team. Door de nauwe samenwerking met je collega's kun je snel kennis delen en jezelf verder ontwikkelen. Tijdens pizzasessies of een technisch overleg krijg je alle mogelijkheid om meer te leren over jouw vakgebied en dat van jouw collega's. 

Openheid en persoonlijkheid 

Op onze werkvloer heerst een ontspannen sfeer en staan collega's voor elkaar klaar. We organiseren regelmatig leuke bedrijfsuitjes, diverse gezellige etentjes en Vrijmibo’s. We vinden het uiteraard leuk als je erbij bent, maar alles is vrijblijvend. Het belangrijkste vinden we dat je ontspant naast je werk!

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK