Werken bij

Focus op talent en ambitie!

Vanwege de groei van onze organisatie zijn wij continu op zoek naar talent: zelfstandige IT'ers met een sterke persoonlijkheid en een uitgesproken ambitie.

Jij bent sociaal vaardig en communicatief sterk? Dat zijn de IT'ers waar wij een passende uitdaging voor hebben en die wij maar al te graag verwelkomen in ons team! Wij vragen misschien veel, maar je krijgt er ook veel voor terug.

Werken bij

Daarom werk jij bij ons:

Ruimte voor jouw ambitie

Bij ons krijg jij alle ruimte voor ambitie. Wil je doorgroeien? Opleidingen volgen? Beter worden in jouw vak? Dat kan. Sterker nog, dat juichen wij toe. Wij bieden jou vakinhoudelijke trainingen, mogelijkheden tot het behalen van certificeringen en een intensieve begeleiding bij het uitstippelen van jouw carrière. Lees meer over onze opleidingsmogelijkheden.

Werken bij

Ruimte voor eigen initiatief

Bij Hands on worden eigen initiatieven gewaardeerd en aangemoedigd. Bij ons zit je niet stil. Je krijgt van ons de ruimte en vrijheid om jouw ambities na te jagen en jouw (persoonlijke) doelstellingen te bereiken. Voor vragen of ondersteuning staat de deur altijd open, bij wie dan ook.

Ontwikkeling en kennisdeling

Je komt te werken in een hecht team van IT-professionals. Mensen met wie je kunt sparren en met wie je nieuwe ideeën op kunt doen. Mensen die jou op een (nog) hoger niveau tillen én weten wie jij bent en wat jou beweegt.

Expertise binnen handbereik

Als Microsoft Gold Partner voldoen wij ieder jaar weer aan strenge toelatingseisen vanuit Microsoft. Dit houdt in dat ons team staat voor het leveren van kwaliteit. Om aan die kwaliteitsgarantie te voldoen, gaan wij complexe situaties nooit uit de weg. Jij ziet iedere dag als een uitdaging! Last but not least leer je bij ons meer over de nieuwste Microsoft-oplossingen!

Flexibiliteit

Je zoekt een baan met een goede werk- en privébalans. Wij houden hier rekening mee in de vorm van flexibele werktijden of de mogelijkheid om thuis te werken.

Werken in een open en persoonlijke bedrijfscultuur

Wij zijn oprecht geïnteresseerd in elkaar en maken plezier. Hierdoor zijn we in staat om samen tot het beste resultaat te komen. Op onze werkvloer heerst een ontspannen sfeer en staan collega's voor elkaar klaar. We organiseren regelmatig leuke bedrijfsuitjes zoals skiën/snowboarden, diverse gezellige etentjes en Vrijmibo’s. IT's all about people! Lees hier meer over onze cultuur

Werken bij

Beloning naar inzet: succes wordt gedeeld!

Wij bieden jou de kans om door te groeien binnen jouw vakgebied. Wij bespreken met je waar jij later binnen Hands on wilt staan en hoe jij dat gaat bereiken. Ons succes wordt gedeeld in de vorm van een eindejaarsbonus. Afhankelijk van jouw persoonlijke inzet kun je natuurlijk ook een persoonlijke bonus verdienen.