Wat is Skype for Business

Microsoft geeft Lync een nieuwe naam

Wat is Skype for Business

Je wilt weten wat Skype for Business is? Met Skype for Business maak je vanaf nu gebruik van de standaard Lync interface, waarin verschillende Skype functies zijn geïntegreerd. Voor Hands on niets nieuws: wij adviseren en begeleiden gebruikers bij een overstap naar Skype for Business.

Ik heb een vraag over Skype for Business
  • Kwaliteitsgarantie: Microsoft Gold Partner Kwaliteitsgarantie: Microsoft Gold Partner
  • Persoonlijk contact Persoonlijk contact
  • Hands on visie: IT's all about people! Hands on visie: IT's all about people!

Wat is Skype for Business

Microsoft vindt het tijd om Skype zakelijk centraal te gaan stellen in de vorm van Skype for Business. Maar wat is Skype for Business? Met Skype for Business krijgt Lync niet alleen een andere naam. Ook de gebuikerservaring is bij Skype for Business anders. Aan de Lync interface zijn een aantal Skype functies toegevoegd die het communiceren nu nog makkelijker maken. De naam Skype for Business bestaat al even, maar aankomende woensdag zal Microsoft de compleet nieuwe applicatie gaan uitrollen die Lync moet vervangen.

Waarom Skype for Business

De voordelen van Skype for Business op een rij

  • Skype for Business: optimaal gebruikersgemak

Skype for Business sluit aan op de huidige gebruikerservaring. Door van Lync over te stappen naar Skype for Business, ga je een product gebruiken dat je eigenlijk als consument al kent. Omdat je in het dagelijks leven ook gebruikt maakt van Skype, weet je al hoe dit communicatieplatform werkt. Dit maakt de stap naar gebruik voor werkdoeleinden kleiner.

Gratis bellen en chatten op elk apparaat

Maak niet langer gebruik van een dure telefooncentrale. Met Skype for Business kun je gratis bellen en chatten op elk apparaat, waar dan ook.

  • Houd collega's op de hoogte

Met de groepschat deel je makkelijk informatie met jouw collega's. Een presentatie geven of iets uitleggen? Dat is zo gedaan door in alle gemak jouw beeldscherm met collega's te delen.

  • Werk sneller

Bij Microsoft Lync kon je jouw collega doorverbinden in  3 stappen. Met Skype for Business  doe je dit met één druk op de knop.

Skype for Business is volledig geintegreerd met het nieuwste Office pakket: Office 365. Dat houdt in: makkelijk én vertrouwd werken.

Lees hier meer over Skype for Business

Skype for Business bij Hands on

Hands on adviseert en implementeert Skype for Business. Dit doen wij voor bedrijven binnen de zorg, woningbouw, het onderwijs en de zakelijke dienstverlening. Wil je eens weten wat Skype for Business is door dit zélf te ervaren? Wij presenteren Skype for Business bij jou op kantoor en laten jou de functionaliteiten zelf ervaren. Neem contact met ons op voor meer informatie.