Hands on ICT bedrijf Weesp

Geen omkijken naar jouw ICT

Hands on ICT bedrijf Weesp

Je bent op zoek naar een ICT bedrijf in de omgeving van Amsterdam? Dan heb je ons mooi gevonden. Hands on ontzorgt bedrijven op het gebied van hun ICT. Dit doen wij alweer sinds 1996, met focus op de mens en passie voor de techniek. Je treft ons kantoor op het bedrijventerrein in Weesp, aan de Vecht. Heb je een vraag over jouw ICT? Wij helpen je verder.

Ik wil meer informatie
  • Hands on visie: IT's all about people! Hands on visie: IT's all about people!
  • Kwaliteitsgarantie: Microsoft Gold Partner Kwaliteitsgarantie: Microsoft Gold Partner
  • Direct persoonlijk contact Direct persoonlijk contact

Over Hands on

Goede automatisering is belangrijk voor jouw bedrijf. Maar je hoeft niet zo nodig te weten hoe het allemaal werkt. Je wilt gewoon dat het geregeld is. Automatisering zou eigenlijk net zo vanzelfsprekend moeten zijn als schoon water uit de kraan. Hands on begrijpt dat. Wij vallen je niet lastig met ingewikkelde technische ICT verhalen. Wij leggen jou in begrijpelijke taal uit waarom de ene oplossing beter is dan de ander. Hoe complex jouw ICT-vraagstukken ook zijn: wij hebben er een passende oplossing voor. En we verliezen nooit uit het oog dat het gaat om de mensen die met de oplossing moeten werken. Daarom werken wij met klantenteams. Daarnaast geloven wij dat mensen het verschil maken. Maak hier eens kennis met onze mensen.Op zoek naar een ICT bedrijf in Weesp? Hands on verzorgt de ICT van bedrijven in Weesp en omgeving. Wij verzorgen de ICT  op het bedrijventerrein in Weesp, op een mooie locatie aan de Vecht.

Praktijkcases

Benieuwd naar de praktijk-ervaringen? Lees hier hoe wij onze klanten ontzorgen op het gebied van hun ICT. 

Kwaliteitsgarantie

Hands on is Microsoft Gold Partner. Dat betekent voor jou garantie op het gebied van technologische expertise, innovatie, professionalteit en kennisdeling. Lees hier meer over ons Gold Partnership.

Verder praten over jouw ICT?

Als je tijdens je zoektocht naar een ICT bedrijf in Weesp op deze pagina beland bent, is de kans groot dat je ICT hulp nodig hebt. We helpen je graag verder bij al jouw ICT-vraagstukken. Dit doen wij graag persoonlijk, bij ons op kantoor in Weesp of bij u op locatie.  Bel ons of vul ons contactformulier in en wij helpen je verder.