Public Cloud - Microsoft Azure

Maak jouw infrastructuur krachtig en flexibel

Microsoft Azure is het cloudcomputingplatform van Microsoft bestaande uit een groeiende verzameling van geïntegreerde services, analyses, computing, database, mobiel, netwerken, opslag en web, waarmee u flexibeler bent, meer bereikt en geld bespaart.

Waarom Microsoft Azure

Kies voor ongekende productiviteit

Het cloudplatform van Microsoft biedt jou ongekende mogelijkheden als het gaat om productiviteit. De geïntegreerde hulpprogramma's, kant-en-klare sjablonen en beheerde services van Azure zorgen ervoor dat jij eenvoudiger en sneller zakelijke, mobiele, web- en IoT-apps (Internet of Things) bouwen en beheren.

Public Cloud - Microsoft Azure

Een open en flexibel platform

Microsoft Azure biedt ondersteuning aan talloze apllicaties waar jij al gebruik van maakt. Het cloudplatform ondersteunt een groot aantal besturingssystemen, programmeertalen, frameworks, hulpprogramma's, databases en apparaten. Voorbeelden zijn: JavaScript, Python, .NET, PHP, Java en Node.js.

Gebouwd om gegevens te beschermen

Microsoft speelt een toonaangevende rol in de bescherming en privacy van jouw gegevens. Zo is Microsoft de eerste cloudprovider die zich conformeerde aan de nieuwe internationale ISO 270 18-standaard voor cloudprivacy. Wil je meer weten over de beveiliging en privacy van jouw gegevens in Azure? 

Compatibel met je bestaande IT-omgeving

Je hoeft niet langer een keuze te maken tussen jouw datacenter en de Cloud. Azure kan eenvoudig met jouw bestaande IT-omgeving worden geïntegreerd.

Betaalbaar en schaalbaar

Omdat je met Azure betaalt naar gebruik, kun je afhankelijk van de vraag, makkelijk omhoog en omlaag schalen. 

Azure bij Hands on

Wij geloven net als Microsoft in de toegevoegde waarde van Azure voor onze klanten. Als Microsoft Gold partner hebben wij alle kennis in huis om jou verder te helpen. Zo hebben wij meerdere klanten succesvol naar Azure gemigreerd.