Cloud Backup SkyKick

Bescherm je bedrijfsgegevens

Dataverlies kan gebeuren, zelfs in de Cloud.

Mensen verwijderen gegevens. Meestal gebeurt dit per ongeluk maar soms ook wel eens opzettelijk. Wist je dat 75% van gegevensverlies te wijten is aan het verwijderen van inhoud door mensen? 32% van bedrijven in Nederland hebben ooit te maken gehad met dataverlies. Dit betekent dat IT-partners zelfs in de Cloud veel tijd kwijt zijn om verloren data van klanten te herstellen.

Zonder een Office 365 Cloud back-up oplossing mis je het fundamentele stuk gegevensbescherming als aanvulling op de oorspronkelijke Office 365 functies. 

SkyKick Cloud Back-up helpt bij het gemakkelijk opslaan en beschermen van bedrijfsgegevens voor Microsoft Office 365, Exchange Online, SharePoint en OneDrive. De kosten zijn niet berekend op de hoeveelheid data, maar op basis van het aantal gebruikers. 

Profiteer van onbeperkte opslag en met één klik kun je verloren Office 365 gegevens herstellen. 

Een back-up oplossing voor Office 365 moet een aanvulling zijn op de gebreken van de reeds aanwezige back-up mogelijkheden. Denk aan belangrijke eigenschappen zoals oneindige opslagmogelijkheden en retentietijden, herstelmogelijkheden voor alle data en volledig inzicht zodat het beheer ervan zo eenvoudig mogelijk wordt.

Voorkom vandaag nog het risico op dataverlies en meld je nu aan voor onze back-up oplossing!

Waar wacht je nog op? Vul hieronder vrijblijvend je gegevens in of bel direct met Kelsey van der Heijden via 088 - 18 10 125.

Bel mij terug