YourWorkPlace365

Grip op je werkplek

Als IT verantwoordelijke wil je graag weten waar je aan toe bent. Hoe zit het met je security en wat gebeurt er eigenlijk in je netwerk? Welke investeringen worden er gemaakt en welke doelstellingen wil je behalen?

Hands on - YourWorkPlace365 - afbeelding

Organisaties kunnen niet langer zonder een goed functionerende en veilige IT. Dit is één van de belangrijkste afdelingen om de organisatiestrategie uit te kunnen voeren en vormt dan ook een essentieel onderdeel van de primaire processen. Echter wordt IT tegelijkertijd gezien als een ongrijpbaar onderdeel van de organisatie met hoge kosten. Kosten die in de perceptie alleen maar toenemen zonder dat men er grip op heeft. Dit leidt tot onbegrip en frustratie.

Denk aan wanneer er bijvoorbeeld een nieuwe medewerker start. Deze nieuwe medewerker heeft een werkende laptop nodig met alle benodigde licenties/applicaties. Hoeveel kosten en tijd brengt een nieuwe medewerker met zich mee? We merken dat IT-organisaties behoefte hebben om de kosten goed inzichtelijk
te krijgen en bovenal meer helderheid te scheppen voor zichzelf en voor de rest van de organisatie. Maar hoe doe je dit?

Hands on heeft de dienst YourWorkPlace365 ontwikkeld, zodat jij als IT-verantwoordelijke kunt vertrouwen op veilige en uniforme werkplekken voor gebruikers.

Wat is YourWorkPlace365

Een managed service dienst met als doel om gebruikers optimaal te ondersteunen met een veilige en stabiele werkomgeving. Met YourWorkplace365 heb je één centraal punt waar jouw organisatie met alle IT-vragen terecht kan.

Wij lossen graag jouw IT-vraagstukken op en zorgen ervoor dat de werkplekken optimaal functioneren zonder dat jij of jouw collega’s daar enig omkijken naar hebben. Zo heb jij aan het einde van de rit niet alleen meer inzicht in je werkplekken, maar ook tevreden gebruikers die productiever en veiliger kunnen werken.

Wat betekent YourWorkPlace365 voor jou?

  • Transparantie door de organisatie heen
  • Je betaalt per gebruiker
  • Een veilige en stabiele IT-omgeving
  • Continue focus op de core business
  • Eén centrale servicedesk voor alle werknemers
  • Incidenten worden direct opgepakt en afgehandeld
  • Voorspelbaarheid van de kosten
  • Verhoogde productiviteit
  • Tijds- en kostenbesparing
  • Geen extra mankracht nodig

 

Waar wacht je nog op? Realiseer ook meer inzicht in je werkplekken en een verhoogde productiviteit onder je werknemers. Download de brochure voor meer informatie of vul hiernaast geheel vrijblijvend je gegevens in. Wij nemen z.s.m. contact met je op.