Een veilige, digitale werkplek

Hands on is Sophos Silver Solution Partner

Hands on is Sophos Silver Solution Partner. Met deze partnerstatus beschikken wij over de kennis en resources om onze klanten nog beter van dienst te zijn op het gebied van security. Wij adviseren, ondersteunen en leveren een breed scala aan geavanceerde security oplossingen.

Een veilige, digitale werkplek

Sophos is marktleider op het gebied van security. Ruim 100 miljoen gebruikers in 150 landen vertrouwen op de oplossingen van Sophos. Het uitgebreide security portfolio omvat o.a. oplossingen voor endpoint, e-mail, web en netwerk. 

Intercept X tegen ransomware-aanvallen

Intercept X is een programma om geavanceerde malware en ransomware-aanvallen tegen te gaan. Het levert anti-ransomware waarmee je aanvallen stopt die gebruik maken van versleuteling.

Bovendien biedt het een analyse-tool, die inzicht geeft in alle kenmerken van de aanval en hoe je risico’s in de toekomst voorkomt. Intercept X is een losse add-on, specifiek voor het tegenhouden van ransomware, die naast je bestaande antivirus omgeving kan draaien.

Lees ons artikel 'Ransomware: hoe voorkom ik het?'

Gratis trial Intercept X

Ben je benieuwd hoe Intercept X jouw organisatie kan beschermen tegen ransomware-aanvallen? Vraag een gratis 30 dagen trial van Intercept X aan. Wil je meer info over de geavanceerde security oplossingen van Sophos? Neem dan contact op met Jeroen Oostema, Consultant bij Hands on. Hij helpt je graag verder.