Skype for Business

Wat is Skype for Business?

Een efficiënte manier om snel contact te maken met collega's en zakenpartners! Skype voor Business is één uitgebreid pakket waarmee je kunt chatten, bellen, videogesprekken houden, inhoud delen en samenwerken.

Waarom Skype for Business

De voordelen van Skype for Business op een rij

 • Skype for Business: optimaal gebruikersgemak
  Skype for Business sluit aan op de huidige gebruikerservaring. Omdat je in het dagelijks leven ook gebruikt maakt van Skype, weet je al hoe dit communicatieplatform werkt. Dit maakt de stap naar gebruik voor werkdoeleinden kleiner.
 • Gratis bellen en chatten op elk apparaat
  Maak niet langer gebruik van een dure telefooncentrale. Met Skype for Business kun je gratis bellen en chatten op elk apparaat, waar dan ook.
 • Houd collega's op de hoogte
  Met de groepschat deel je makkelijk informatie met jouw collega's. Een presentatie geven of iets uitleggen? Dat is zo gedaan door in alle gemak jouw beeldscherm met collega's te delen.
 • Werk sneller
  Met Skype for Business verbind je met één druk op de knop je collega's door. 
 • Integratie met Office 365
  Skype for Business is volledig geintegreerd met Office 365. Dat houdt in: makkelijk én vertrouwd werken.

 

 

Skype for Business bij Hands on

Hands on adviseert en implementeert Skype for Business. Dit doen wij voor bedrijven binnen diverse branches. Wil je eens weten wat Skype for Business is door dit zélf te ervaren? Wij presenteren Skype for Business bij jou op kantoor en laten jou de functionaliteiten zelf ervaren. Neem contact met ons op voor meer informatie.