Office 365 Readiness Scan

Office 365 biedt je veel voordelen. Maar 'Waar moet ik beginnen en wat gaat het mij bieden?' zijn voorbeelden van vragen die we vaak horen. Daarom biedt Hands on de Office 365 Readiness Scan aan!

Wat levert de Office 365 Readiness Scan voor jou op?

Snel antwoord op dé vraag: Wat biedt Office 365 mij en hoe realiseer ik de eerste stappen? De uitkomst bestaat uit een concreet advies met een duidelijk inzicht in de aanwezige én ontbrekende benodigdheden voor een succesvolle implementatie van Office 365 in jouw organisatie.

Wij adviseren je ook over de investeringen die je nog kunt verwachten voordat je succesvol van Office 365 gebruik kunt maken. We kijken hierbij onder andere naar de gewenste en/of benodigde devices en licenties.

Waaruit bestaat de Office 365 Readiness Scan?

  • Behoeftes en wensen in kaart brengen
  • Technische inventarisatie huidige ICT-omgeving
  • Huidig gebruik van kantoorapplicaties
  • Werkplekscan
  • Inspiratiesessie met demo van de mogelijkheden.
Office 365 Readiness Scan

De totale scan beslaat twee a drie dagen, inclusief adviesrapport (afhankelijk van de grootte en complexiteit van je ICT-omgeving). Je ontvangt na de scan van ons een concreet rapport waarin wij aangeven of, en in welke mate, jouw organisatie klaar is voor Office 365. Je vindt hier ook een aanbeveling over de eerste stappen die voor jouw organisatie direct iets opleveren.

Ja, ik wil inzien of mijn organisatie klaar is voor Office 365!

Hands on heeft al meer dan 100.000 gebruikers gemigreerd naar Office 365. We hanteren een speciaal kennismakingstarief voor deze scan. De totale kosten zijn afhankelijk van de grootte van je organisatie. Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met je op.