Microsoft Teams

Samen bereik je meer

Teams is een geïntegreerde chatdienst binnen Microsoft Office 365 en brengt alles samen in een online gedeelde werkruimte. Denk aan chatten, vergaderen, het delen van bestanden en het werken met zakelijke apps.

Omdat Teams is geïntegreerd in Office 365, kun je met je vertrouwde Office-programma’s werken zoals Word, Excel en PowerPoint. Maar daarnaast kun je ook externe apps koppelen waaronder PowerApps, Flow en YouTube. De bestanden die je met deze programma’s maakt, zijn eenvoudig en snel te delen. Omdat dit allemaal binnen Teams wordt geopend, heb je alles wat je nodig hebt op één centrale plek.

Bestanden delen met je collega’s is relatief eenvoudig. Hier heb je meerdere manieren voor en vaak krijg je dat met simpele klik op de muis voor elkaar. Echter wanneer je bestanden wil delen met contactpersonen buiten je organisatie, komt er wat meer bij kijken. Binnen Teams kun je iedereen uitnodigen tot documenten in je kanalen, informatiebronnen, chatgesprekken en toepassingen. Hierbij houd jij de volledige controle over je eigen bedrijfsgegevens en bepaal je ook welke personen bepaalde informatie mogen zien.

Communicatie is essentieel om productief samen te werken. De digitale werkplek draait steeds meer om teamwork. Teams presteren het beste wanneer informatie op een transparante en toegankelijke manier gedeeld wordt.

Met Microsoft Teams communiceer je op het moment dat het nodig is en houd je iedereen op de hoogte. Je kunt productiever vergaderen, taken uitvoeren en bestanden met elkaar delen zonder meerdere apps ervoor te gebruiken. Daarnaast biedt Microsoft Teams de nodige functies voor beveiliging en compliance die je als organisatie nodig hebt om te voldoen aan de nieuwe regelgeving.

Ook benieuwd naar wat Microsoft Teams voor jouw organisatie kan betekenen? Download de brochure of vul hiernaast je gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met je op!