ICT in Zorg

ICT steeds belangrijker in de zorg

ICT verandert de zorgmarkt. Het zorgt ervoor dat zorgmedewerkers veel sneller toegang hebben tot belangrijke data. Zowel in de zorginstelling als bij de cliënten thuis. Met de inzet van mobiele apparaten en cloud technologieën en kan de zorgverlener altijd en overal bij de belangrijkste gegevens. Natuurlijk dient dit op een veilige en discrete manier gewaarborgd te worden. Niemand wil immers dat medische gegevens zomaar voor iedereen toegankelijk zijn. Innovatieve technologie ondersteunt organisaties bij al deze aspecten.

Vertrouwde partner in de zorg

Heeft jouw organisatie ook te maken met Nedap ONS, het EPD (elektronisch patiëntendossier), NEN 7510 of zelfsturende teams? We hebben ons verdiept in de uitdagingen die spelen in de zorg en hebben uitgebreide ervaring opgedaan bij onze huidige klanten.

ICT in Zorg

Hands on neemt voor een aantal grote zorginstellingen het complete ICT-beheer uit handen. Deze organisaties hoeven zich hierdoor niet meer druk te maken om hun ICT-omgeving, maar zijn hierdoor in staat om te focussen op het zorgproces. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor specifieke uitdagingen op het gebied van migraties, security en advies rondom cloud. Onze oplossingen dragen bij aan het efficiënter aanbieden van zorg, tevreden medewerkers én tevreden clienten.