Efficiënt werken in de woningbouw

Draagt jouw IT-omgeving bij aan efficiënt werken?

De overheid scherpt met grote snelheid de regels voor woningcorporaties aan. Na het introduceren van verhuurdersheffing in 2013, wordt sinds vorig jaar verlangd dat corporaties zich weer gaan bezighouden met hun corebusiness, en houdt de autoriteit woningcorporaties strak toezicht. Allemaal regelingen die de woningbouw op scherp zetten. Het is nu meer dan ooit belangrijk om zo efficiënt mogelijk te werken.

Wat betreft IT zijn er efficiëntieslagen te maken op het gebied van samenwerken, beheer en initiële investeringen. Steeds meer corporaties werken daarom met Office 365 van Microsoft. Wij zetten graag de voordelen voor jou op een rij.

Efficiënt werken in de woningbouw

Schaalbaar

Met Office 365 betaalt je organisatie alleen wat je afneemt. Neem je extra medewerkers aan? Dan schaal je direct op. Omdat eigen servers niet meer nodig zijn, is er nooit te veel ongebruikte serverruimte aanwezig, En mocht je juist krimpen, dan is een abonnement per maand opzegbaar en betaal je nooit te veel.

Efficiënt samenwerken

Met Office 365 wordt samenwerken eenvoudiger dan ooit. Ook samenwerken op afstand wordt eenvoudig door het gebruik van Skype for Business en de mogelijkheid voor teamsites, werkgroepen en gedeelde documenten in SharePoint. Doordat alle documenten opgeslagen worden in de cloud is het werken met verschillende versies en het delen van attachments verleden tijd: iedereen werkt samen aan één document.

Vereenvoudigd beheer

Omdat de hele omgeving in de cloud staat bij Microsoft is beheer niet meer nodig. Ook het installeren van updates behoort tot het verleden; alle office-applicaties worden bij nieuwe versies eenvoudig ge-update. Het werken met de nieuwste versie is verwerkt in de maandelijkse kosten.

Wat is Office 365?

Office 365 van Microsoft is een online dienst waar Microsoft producten onder vallen en de daarbij behorende serversystemen Exchange, SharePoint en Skype For Business. In plaats van deze producten zelf aan te schaffen en te installeren op hun eigen server, nemen bedrijven een abonnement af. Microsoft neemt het onderhoud en het beheer voor haar rekening.

Graag eens praten over Office 365?

Neem dan contact op met Christine Willems (088-1810155), sales consultant bij Hands on. Christine weet alles van IT voor woningcorporaties.

Efficiënt werken in de woningbouw