ICT in Woningcorporaties

Laat ICT bijdragen aan een optimale werkwijze van woningcorporaties

Een goede Informatievoorziening wordt voor woningcorporaties steeds belangrijker. Het helpt hen bij het behalen van strategische doelstellingen. Het draagt tevens bij aan de klanttevredenheid op het gebied van online dienstverlening. Op ICT-vlak is steeds meer mogelijk. Hierdoor kun je als corporatiemedewerker de focus leggen op de klant. Maar, wie adviseert bij het maken van de juiste keuzes? Zou het niet beter zijn als je de ICT-vraagstukken overlaat aan een specialist in de markt? Een specialist die weet wat de werkwijze, processen en veelgebruikte applicaties binnen corporaties zijn.

Vertrouwde partner bij woningcorporaties

Als woningcorporatie wil je volledige aandacht hebben op je huurders, beheer van VHE’s  en het ontwikkelen van renovatie – en nieuwbouwprojecten. ICT ondersteunt je in veel van deze processen, maar het blijkt erg tijdrovend om alle kennis zelf in huis te hebben en ontwikkelingen in de gaten te houden.

ICT in Woningcorporaties

Hands on heeft als Microsoft Gold Partner de expertise in huis om IT oplossingen te bieden die aansluit op de behoefte van woningcorporaties. Hands on helpt woningcorporaties o.a. met de realisatie en het beheer van de optimale ICT-omgeving. Voor een aantal woningcorporaties nemen wij het complete ICT-beheer uit handen. Deze organisaties hoeven zich hierdoor niet meer druk te maken over hun ICT-omgeving, maar zijn hierdoor in staat om te focussen op hun eigen dienstverlening. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor specifieke uitdagingen op het gebied van security, advies rondom cloud en connectiviteit. Onze oplossingen dragen bij aan efficiëntere dienstverlening, tevreden medewerkers én tevreden huurders.