ICT in Onderwijs

ICT-oplossingen in het onderwijs

Het onderwijs vraagt om leermethoden die op maat en activerend zijn en die de leerling centraal stellen. De inzet van ICT is hierin cruciaal: leerlingen kunnen leren op hun eigen niveau, leraren kunnen hun voortgang makkelijk en snel volgen en bijsturen en er wordt meer rendement uit lesuren gehaald. Daarbij helpt nieuwe technologie schoolbesturen om hun administratieve lasten te verlagen en hun doelmatigheid te verhogen. Het geeft ze snel en eenvoudig beschikking over relevante stuurinformatie, waardoor ze zich beter kunnen vergelijken met anderen en transparanter kunnen zijn over resultaten en ingezette middelen. Leren op maat, resultaatgericht (samen)werken en kostenbeheersing, allemaal belangrijke speerpunten binnen het onderwijs.

Een vertrouwde partner binnen het onderwijs

IT-ontwikkelingen binnen het onderwijs volgen zich in razend tempo op. Ons team helpt jouw school mee te bewegen met deze veranderende wereld. We hebben niet alleen verstand van IT, maar ook al 25 jaar kennis van de onderwijsbranche. Wij creëren het fundament voor een stabiele IT-omgeving waar medewerkers, docenten en leerlingen effectief en gemakkelijk met elkaar kunnen (samen)werken.

Hands on is Authorized Education Gold Partner

Onze kennis en jarenlange ervaring in de IT en onderwijsbranche hebben ertoe geleid dat Microsoft Hands on heeft benoemd tot Authorized Education Partner (AEP). Met deze certificering beloont Microsoft de investeringen en aandacht die Hands on aan de onderwijsmarkt besteedt.

ICT in Onderwijs