Informatiesessie Security

Zet de stap naar een veilige(re) Microsoft Cloud-omgeving, die past bij jouw organisatie.

  • Datum donderdag 17 september 2020, 15:00
  • Locatie Webinar

Iedere ICT-omgeving staat bloot aan gevaren van buitenaf. Cybercriminelen bedenken steeds nieuwe en slimmere manieren om door digitale muren te breken. En vaak met succes. Dit kan grote impact hebben op jouw organisatie. Daarnaast stelt de bescherming van privacygevoelige data - in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR) - veel eisen aan de beveiliging van je ICT-omgeving. Het dwingt ook om serieus na te denken over beveiligingsbeleid en concrete maatregelen om data (en privacy) binnen het bedrijfsnetwerk beter te beschermen en risico’s te verlagen. Het is belangrijk om je hierbij te realiseren dat een beveiligingsbeleid niet alleen gaat over de techniek, maar ook over de mensen die ermee werken en de manier waarop zij werken (processen).

Informatiesessie Security

In het verleden heb je de keuze gemaakt voor Microsoft 365. En dat is logisch, want het platform biedt enorm veel functionaliteit en is heel toegankelijk. Maar dit brengt ook juist veiligheidsrisico’s met zich mee. Microsoft 365 biedt veel mogelijkheden om de beveiliging te controleren, aan te scherpen en te bewaken. Tegelijkertijd betekent ‘meer beveiliging’ vaak ‘minder gebruiksvriendelijkheid’. De keuze is dan ook volledig aan jou. Maar weet je als ICT-verantwoordelijke welke mogelijkheden er zijn en hoe je deze moet inrichten?

Wil jij weten hoe veilig jouw Microsoft 365 omgeving is én hoe je deze in de toekomst veilig kunt houden? In deze webinar hoor je van onze collega's van Compello hoe je de stap kunt zetten naar een veilige(re) Microsoft Cloud-omgeving, die past bij jouw organisatie.

Meld je hier aan voor deze sessie!

Datum: 17 september 2020
Tijd: 15:00 uur
Deelname is kosteloos.