Inspiratiesessie Office 365

  • Datum , N.T.B.
  • LocatieN.T.B.

Wil je ervaren hoe de nieuwste Microsoft-oplossingen in de praktijk werken? Weten wat Office 365 voor jouw organisatie kan betekenen? Tijdens de Office365 inpsiratiesessie maak je kennis met de nieuwste productiviteitsoplossingen en zit je zelf aan de knoppen van de nieuwste devices!

Geen demo, maar zélf aan de knoppen

Als deelnemer ervaar je zelf hoe technologie leidt tot betere samenwerking, slimmere vergaderingen en een verhoogde productiviteit. Je maakt kennis met producten als Office 365, SharePoint, Skype for Business, CRM Online en Business Intelligence. 

Inspiratiesessie Office 365

Er zijn geen uitgebreide demonstraties, maar als deelnemer zit je juist zelf aan de knoppen. Echt 'hands on' dus! Deze korte video biedt een impressie van een CIE sessie.

Kleine setting, voldoende tijd voor vragen

Er kunnen tot maximaal 9 personen aan de Customer Immersion Experience (CIE) deelnemen, zodat er ruim voldoende gelegenheid is om je eigen vragen te stellen. Heb je interesse om met collega's deel te nemen aan een inspiratiesessie of wil je meer informatie ontvangen over Office 365? Meld je dan aan via onderstaand formulier.  

Ik heb interesse om een inspiratiesessie bij te wonen

voeg persoon toe

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK