12 september: Inspiratiesessie Office 365

  • Datumdinsdag 12 september 2017, 13.00 - 16.30
  • LocatieMicrosoft Nederland, Evert van de Beekstraat 354, Schiphol

Wil je ervaren hoe de nieuwste Microsoft-oplossingen in de praktijk werken? Weten wat Office 365 voor jouw organisatie kan betekenen? Wij nodigen je uit voor een speciale sessie op maandagmiddag 12 juni a.s. bij Microsoft Nederland. Tijdens deze sessie maak je kennis met de nieuwste productiviteitsoplossingen en zit je zelf aan de knoppen van de nieuwste devices!

Geen demo, maar zélf aan de knoppen

Als deelnemer ervaar je zelf hoe technologie leidt tot betere samenwerking, slimmere vergaderingen en een verhoogde productiviteit.

12 september: Inspiratiesessie Office 365

Je maakt kennis met producten als Office 365, SharePoint, Skype for Business, CRM Online en Business Intelligence. Er zijn geen uitgebreide demonstraties, maar als deelnemer zit je juist zelf aan de knoppen. Echt 'hands on' dus! Deze korte video biedt een impressie van een CIE sessie.

Kleine setting, voldoende tijd voor vragen

De sessie biedt ruimte aan maximaal 2 personen van jouw organisatie. Er kunnen tot maximaal 9 personen aan de Customer Immersion Experience (CIE) deelnemen, zodat er ruim voldoende gelegenheid is om je eigen vragen te stellen. Hands on heeft deze sessie speciaal voor haar relaties gereserveerd bij Microsoft op kantoor en nodigt jou hiervoor graag uit. De sessie wordt begeleid door een ervaren trainer vanuit Microsoft.

Locatie: Microsoft Nederland, Evert van de Beekstraat 354, Schiphol.
Tijd: 13.00 – 16.30 uur (inclusief lunch en afsluitende borrel).

Wel interesse, maar geen gelegenheid om op 12 september aanwezig te zijn? Laat het ons weten. Wij nodigen je graag uit voor een volgende sessie.

Meld je aan voor de inspiratiesessie

voeg persoon toe