Microsoft brengt nieuwe Surfaces uit

  • Datumwoensdag 30 oktober 2019

Surface Pro 7

In 2013 reflecteerde Microsoft haar visie op het 2-in-1 device met de aankondiging van de Microsoft Surface Pro. Het apparaat dat toen werd ontvangen met gemengde gevoelens, is inmiddels een bekend begrip en onmisbaar geworden in de markt. Met de zevende generatie van de Surface Pro zien we een verdere optimalisatie van het hedendaags geliefde apparaat. Zo zien we onder meer een upgrade naar de nieuwste Intel-chips. En wellicht nog belangrijker: Microsoft brengt (eindelijk) de USB-C aansluiting naar de Surface Pro!

Surface Pro X

De Surface Pro 7 krijgt er een broertje bij: de Surface Pro X. Deze Surface Pro is gebaseerd op de ARM-architectuur. Dit is een belangrijke ontwikkeling, omdat het gebruik van een mobiele processor veel voordelen biedt. Zo kennen we van onze Smartphone de ‘instant-on’ functionaliteit, waarbij het apparaat direct uit stand-by komt. Ook zien we op onze telefoons standaard 4G-ondersteuning, Kunstmatige Intelligentie en een lange batterijduur.
Met de nieuwe ARM-chips komt dit alles naar de Surface Pro.

Surface Laptop 3

Ook de Surface Laptop krijgt een vernieuwde versie. De Laptop 3 kent twee formaten: 13.5 en 15 inch. De zwarte afwerking, die we eerder bij de Surface Pro 6 zagen, komt ook naar de Surface Laptop 3. De Laptop beschikt over de nieuwste Intel-processoren. Van de 15 inch-variant komt er een model dat gebaseerd is op AMD Ryzen-processoren.
Microsoft is niet vergeten om naar de gebruikers te luisteren: USB-C, een grote trackpad en een kortere laadtijd zijn allemaal ontwikkelingen die terug te vinden zijn op de Surface Laptop 3.

Surface Neo en Surface Duo

Microsoft laat een tipje van de sluier zien: voor de feestdagen van 2020 komen er twee nieuwe devices uit. Het gaat hierbij om de Surface Neo en de Surface Duo. Beiden met een vouwbaar design. De Surface Neo wordt met zijn twee 9-inch schermen neergezet als een variant van de Surface Pro. Dit model draait op Windows 10 X; het besturingssysteem dat gemaakt is voor vouwbare apparaten. De Surface Duo is een smartphone, waarbij Microsoft duidelijk aangeeft dat dit een Surface blijft. Dit type draait op Android. De telefoon beschikt over twee schermen van 5.6 inch.

De Surface Pro 7, Surface Pro X en Surface Laptop 3 zijn allen verkrijgbaar via Hands on. Sterker nog: de meeste varianten zijn per direct te verkrijgen! 

Vragen of een vrijblijvende offerte? Bel naar 088 181 0125 of mail naar sales@handson.nl.

Geen interesse in de Surfaces? Laat het voor jou perfecte device adviseren via bovenstaande telefoonnummer of e-mailadres.