Hands on investeert in Microsoft Surface Hub 2S

  • Datummaandag 23 september 2019

Ongelimiteerd samenwerken op de moderne werkplek

Maak teamwork overal mogelijk met de nieuwe Surface Hub 2S, een all-in-one digitaal whiteboard, vergaderplatform en collaborative computing-apparaat dat de kracht van Windows 10 in teamwork brengt.

Hands on investeert in Microsoft Surface Hub 2S

Doordat de Surface Hub 2S dun en compact is, past deze in elke werkruimte. Van conferentiezalen tot open ruimtes, volg de ideeën met de mobiele standaard en batterij. Zo maak je van elke plaats een ruimte voor teamwork. Werk met iedereen samen, op welk afstand dan ook. Iedereen wordt gezien, gehoord en kan actief deelnemen met 4K Surface Hub 2-camera,1 verre afstandsmicrofoon, kristalheldere luidsprekers en een briljant 4K+ resolutiescherm.

Met de Surface Hub 2S ga je veel verder dan alleen vergaderen, je gaat naar een echte teamflow. Brainstorm samen in Microsoft Whiteboard en werk samen met meerdere apparaten. Projecteer draadloos om inhoud te delen met Miracast en meld je aan om toegang te krijgen tot Office 365-bestanden.

Geniet van de kracht van een volledig geïntegreerd Windows 10-apparaat, dat voor teams is ontworpen. All-in-one Surface Hub 2S draait je onmisbare Microsoft-apps, waaronder Microsoft Edge en Office2 en je essentiële zakelijke apps. Ongelooflijk hoge resolutie en verbazingwekkende grafische prestaties leveren levendige, scherpe en heldere beelden en video's op het lichte en dunne 50”-scherm.

Wat zijn de voordelen van de Surface Hub 2S?

De Microsoft Surface Hub bestaat uit een geavanceerd beeldscherm om al jouw presentaties en samenwerkingsactiviteiten mee te ondersteunen. De volgende voordelen zijn kenmerkend:

  • Vanuit verschillende bronnen presenteer je informatie op het scherm.
  • Via Skype for Business en/of Teams meeting nemen kunnen ook externe deelnemers aan de vergadering deelnemen.
  • Gebruik met jouw team de handige digitale whiteboardfunctie.
  • Je bent helemaal vrij in het gebruik van universele Windows-apps, ook die niet standaard op je eigen device geïnstalleerd zijn. Denk aan engineerings-, projectmanagement- en agile-apps.

 

Wil je de Microsoft Surface Hub 2S eens in het echt bekijken en uittesten? Kom gerust bij ons langs voor een vrijblijvende demo. 

Vul hier je gegevens in