Hands on Information Management wordt Silver-partner van Hewlett Packard Enterprise

  • Datum zondag 12 juli 2020

Hands on Information Management heeft van Hewlett Packard Enterprise (HPE) Nederland de felbegeerde status van Silver Partner ontvangen. Het is één van de prominente partnerstatussen die HPE uitreikt aan partners die zich onderscheiden door hun kennis en ervaring op specifieke technologiegebieden. De nieuwverworven status is een erkenning voor de gedegen kennis en expertise die Hands on in huis heeft omtrent oplossingen voor hybride IT.

“Een Silver-status krijgt een businesspartner niet zomaar. De partner heeft de juiste (technische en sales) certificeringen in huis en ook de vereiste omzetdoelstellingen gerealiseerd”, vertelt Eelko Broers, Partner Sales Manager bij Hewlett Packard Enterprise. “Hands on heeft laten zien dat ze zeer veel technische en commerciële kwaliteiten heeft en haar klanten hiermee van goed advies voorziet. Partners zijn van essentieel belang voor ons succes als het gaat om de relatie met onze klanten en klanttevredenheid”

René van Klaveren, Directeur bij Hands on, is trots op de samenwerking met HPE. ‘’Hands on is altijd een toegewijde HPE-partner in Nederland geweest. Wij zien in de markt veel organisaties die een traditionele in-huis (on-premises) omgeving willen vervangen en waarbij de cloud geen of nog geen volledige optie is. De keuze voor een hybride cloud tussen on-premises infrastructuur en Azure (cloud) ligt dan voor de hand. De Azure Stack HCI-oplossingen van HPE in combinatie met onze kennis van cloudtechnologie zorgen voor de verbinding tussen lokale performance en globale schaalbaarheid. We kijken uit naar de intensievere samenwerking met HPE om onze propositie op het gebied van hybride IT nog verder te ontwikkelen. Hands on is uw HPE partner!”

Hands on Information Management is onderdeel van de Hands on Group, waar ook IT-dienstverleners Compello en ITSN deel van uitmaken. De groep telt hiermee ruim 125 medewerkers en heeft een landelijke dekking met kantoren in Venlo, Weesp en Zwolle. De samenwerking verzekert klanten van lokale ondersteuning en geeft hen toegang tot een breed kennisnetwerk van ICT-specialisten die organisaties én mensen helpen om productiever, efficiënter en slimmer te werken met Microsoft-technologie.