Hands on benoemt Piet Beers tot algemeen directeur

  • Datumdonderdag 8 augustus 2019

P E R S B E R I C H T

Hands on, Information Management B.V. (hierna te noemen: Hands on) heeft Piet Beers per 1 juli 2019 tot algemeen directeur benoemd. Beers zal de algemene aansturing van het management team en de interne afdelingen op zich nemen.

Piet Beers is sinds 1 november 2018 in dienst bij de ICT dienstverlener en zesvoudig Microsoft Gold partner uit Weesp. Sinds zijn aanstelling heeft hij eerst ad interim leiding gegeven aan één van de klantenteams om vervolgens de Microsoft werkplekpropositie verder uit te bouwen en de stafdiensten aan te sturen.

Voor zijn start bij Hands on heeft Beers van 2008 tot 2018 leiding gegeven aan de business unit Infra Solutions bij Herke ICT Group en was onderdeel van het managementteam. Hier heeft hij bijgedragen aan de transitie naar een Managed Services organisatie met de focus op cloud proposities.

René van Klaveren blijft formeel betrokken als bestuurder van Hands on. Hij zal zijn aandacht richten op mogelijke acquisities, zoals de recente overname van Compello uit Zwolle.

Piet Beers, Algemeen Directeur Hands on: “Met de unieke benadering van de markt door middel van gespecialiseerde klantenteams, heeft Hands on zich een stevige positie verworven als leverancier van Managed Services. Door de duidelijke focus op Microsoft Cloud oplossingen zie ik veel mogelijkheden voor een sterke groei van Hands on als Managed Services Provider. Met ons sterke team van IT-professionals zijn we klaar om een flinke groei te realiseren in het MKB+ segment.”

René van Klaveren, Bestuurder Hands on: “Met de benoeming van Piet Beers tot algemeen directeur, maken we ons als groep klaar voor volgende overnames. Met zijn tien jaar ervaring bij Herke ICT Group en nu een jaar bij Hands on, kent hij de MSP-markt goed en de groeikansen van Hands on in het bijzonder. Samen met de managers van de drie klantenteams bij Hands on laat hij in 2019 een omzetgroei van meer dan 25% zien.”


Over Hands on
Hands on, Information Management B.V. is gevestigd te Weesp en reeds 23 jaar actief. Met haar zesvoudige Microsoft partnership is Hands on dé IT partij voor het leveren van volledig Microsoft ingerichte werkplekken, compleet met hardware en software.  Ook ondersteunt Hands on organisaties in het bedenken én realiseren van IT meerjarenvisies en het beheren van IT-omgevingen. Hands on bedient klanten in o.a. het onderwijs, zorg, zakelijke dienstverlening en productie.
 

Over Piet Beers
Piet Beers heeft in zijn loopbaan meerdere organisatorische en commerciële managementfuncties vervuld bij diverse internationale ondernemingen. Zijn missie is het inzichtelijk en begrijpelijk maken van ICT voor MKB ondernemers. Dagelijks gaat hij de uitdaging aan om de ICT van zijn klanten vlekkeloos en soepel te laten lopen.
Meer detailinformatie op Linkedin.
 

Over René van Klaveren:
René van Klaveren studeerde Mathematics aan de Universiteit van Leiden en heeft de Strategic Leadership Program afgerond aan de Nyenrode University. In 1996 startte hij zijn ICT-bedrijf als zzp’er. Hands on is nu Microsoft Gold Partner en er werken intussen 60 mensen.  In de ruim 20 jaar dat Hands on nu bestaat, is hij meegegroeid: van systeembeheerder naar directeur.
Meer detailinformatie op Linkedin.
 

Meer informatie           
Hands on, Information Management B.V.           
René van Klaveren
Nesland 5
1382 MZ Weesp
T: 088 - 1810100             
E: info@handson.nl
W. www.handson.nl

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK