Hands on behaalt ISO/IEC 27001 certificering

  • Datumdinsdag 20 december 2016

Hands on heeft op 15 december jl. officieel het ISO/IEC 27001-certificaat behaald. De IT dienstverlener uit Weesp, die zich als Managed Microsoft Gold Partner richt op het optimaliseren van bedrijfsprocessen voor het groot mkb door middel van Microsoft oplossingen, voldoet hiermee aan de norm met betrekking tot informatiebeveiliging. 

 

Hands on behaalt ISO/IEC 27001 certificering

René van Klaveren, directeur bij Hands on, geeft aan erg content te zijn met het behalen van deze certificering: "Dagelijks werken wij met bedrijfsgevoelige informatie van klanten en leveranciers. Zij mogen van ons verwachten dat wij discreet omgaan met deze gegevens en deze op een goede wijze verwerken en opslaan in ons informatiesysteem. Wij zijn continu bezig om processen en procedures te optimaliseren. Dit certificaat is een bevestiging dat Hands on informatiebeveiliging hoog in het vaandel heeft staan".

In het toch al feestelijke kalenderjaar, waarin Hands on haar 20-jarig bestaan heeft gevierd en door Microsoft werd genomineerd voor 'Partner of the Year', is de toekenning van het ISO/IEC 27001 certificaat de welbekende kers op de taart en een mooie afsluiting van het jaar 2016.

 

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK